Zece lucruri pe care nu trebuie să le spui unei persoane care are pisică

1. Ce pisică frumoasă ai! Seamănă cu motanul meu care a murit călcat de mașină. Nimeni nu vrea să îi asemeni pisica cu vreo alta, cu atât mai puțin cu una care a sfârșit tragic.

2. De ce e așa grasă pisica ta? Cineva care are pisică nu va tolera niciodată să îi găsești defecte, mai ales că pentru el o consideră pufoasă, nu supraponderală.

3. Toate pisicile sunt la fel! Nimeni nu crede că pisica lui semănă cu o alta. Pisica lui e cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai jucăușă.

4. E doar un animal! Un animal vei fi considerat tu, dacă spui acest lucru unei persoane care are pisică.

5. De ce e așa agitată? Vezi să nu fie cumva turbată! Nimeni nu e turbat, în afară de stăpân, imediat după ce i-ai adresat întrebarea respectivă.

6. Urăsc pisicile, nu aș sta nici în ruptul capului cu ele în casă! Înțeleg că vrem să facem cu toții conversație, dar tocmai ți-ai exprimat oripilarea față de modul în care un om trăiește, iar asta nu va atrage prea multă simpatie asupra ta.

7. Știu pe cineva care a înghițit păr de pisică și a murit. Oamenii care țin la pisicile lor le vaccinează și deparazitează, deci dacă înghit un fir de păr de la pisică, acesta nu va avea paraziți pe el, prin urmare nu se îmbolnăvește nimeni. Oricum, dacă te îngrijorează soarta respectivului, ai putea găsi o exprimare puțin mai diplomată.

8. Nu știu cum suporți părul de pisică! Exact în același mod în care suportă părul de om. De exemplu, dacă te duci acasă la o persoană care are pisică și îți cade părul pe covor, acesta va fi aspirat și periat ca în orice casă civilizată.

9. Face pipi în litieră? De ce nu o scoţi afară? Motivele sunt numeroase, în orice caz, pisica nu face pipi în casa ta, deci nu văd de ce te-ar interesa.

10. Când o sa ai copii, ce faci cu ea?  Pisica este considerată de cele mai multe ori un membru al familiei. Prin urmare, când se naşte un membru nou, nu se alungă altul.

Facebook Comments

Cele mai neinspirate costume de Halloween

Mai e puțin și se face aproape o săptămână de la Halloween, sărbătoare care a avut multiple manifestări și pe la noi, lucru care nu mă deranjează, consider că pe lume și în țara asta sunt lucruri…

Așa stăpân, așa animal de companie!

Mai demult, am auzit de la o femeie următorul lucru – că bărbatul este reflexia partenerei sale și, în acest sens, a dat spre exemplu cucoanele care se împopoțonează, fardează și toate cele, dar al…

9 comments

    in general eu ca posesoare si iubitoare de pisici,evit oamenii care nu iubesc animalele.daca nu am incotro,evit discutiile despre animale(stiu dinainte ce-mi va spune).nu fortez pe nimeni sa ia o pisica acasa sau sa mi asculte povestile mele despre ele.si intr-adevar nici o pisica nu seamana cu alta,si aici ma refer la faptul ca intr-adevar au mica lor personalitate(asa fara ratiune cum sunt ele).
    cunosc foarte multi oameni cu bebe si animalut in casa si nu exista impedimente.

    Așa procedez și eu acum. La început eram entuziasmată și povesteam despre pisică, însă mi-am dat seama că e mai bine să păstrez pentru mine, decât să aud diverse comentarii!

    Ooo, da, asta e proverbială! Nu pot să cred că am uitat să o adaug. Poveștile știute doar de unii, cu pisici care au sărit la jugulara stăpânilor în timp ce dormeau…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[+] kaskus emoticons nartzco