Titanic revine! În 3D

Când s-a lansat Titanicul în cinematografe aveam vreo 11 ani, iar eu l-am văzut la TV abia pe la începutul liceului. Îmi aduc aminte doar vag câteva fragmente din film, deci o revizionarea ar fi binevenită, mai ales că,  pe 15 aprilie 2012, se împlinesc o sută de ani de la scufundarea Titanicului, cea mai mare catastrofă maritimă pe timp de pace, Cu această ocazie, James Cameron a convertit filmul Titanic într-o variantă 3D.

Nu vreau să trag concluzii pripite, poate a ieșit o variantă și mai spectaculoasă cu ajutorul efectelor tridimensionale. Rămâne să mă duc la film și să văd dacă varianta nouă va egala succesul inițial sau dacă este doar o ciorbă reîncălzită într-un 3D prost.

Și pentru că nu poți să vorbești despre Titanic fără să îți vină în minte My Heart Will Go On (poate cea mai cunoscută melodie a lui Celine Dion), vă ușurez situația și atașez videoclipul oficial al piesei.

PS: Premiera va avea loc pe 6 aprilie. O să vă duceți să-l vedeți?

Facebook Comments

Un Bobică, doi Bobică, mulți Bobică, toți Bobică!

Aseară, când mă întorceam acasă, un cățel de talie mică, foarte haios, mergea paralel cu mine, în aceeași direcție. După câțiva metri, ne-a ieșit în față o bătrână care l-a chemat la ea: Bobică, vino…

Opera în desenele animate

De ceva timp nu am mai scris un articol despre muzica de operă preluată în desene animate. Fără să știm, ne-am făcut mari pe muzică clasică și cred că vă face la fel de multă…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[+] kaskus emoticons nartzco