Relație de iubire cu automobilul

În calitate de neposesoare de automobil, trebuie să mărturisesc că mi se pare mai mult decât ciudată relația unora cu mașinile personale.

De exemplu, o amică îmi mărturisea că nu este geloasă decât pe relația iubitului cu mașina. Mai mult, era ferm convinsă că, dacă el ar trebui să aleargă între ele două, tipa cu patru picioare ar rămâne favorita. În cazul acesta, nu știu dacă mi se pare mai ciudat faptul că ea acceptă și chiar povestește lucrul ăsta sau faptul că un bărbat ar prefera să rămână cu o mașină în locul unei femei. În fine, discuția asta ar putea fi continuată la nesfârșit, dar mă întorc la mașini.

Cunosc pe cineva, nu spui cine (mama), care i-a pus nume mașinii: Natașa. De câteva ori a reușit să confuzeze lumea spunând că Natașa i-a făcut niște probleme sau că se duce cu Natașa în nu știu ce loc, iar bieții oameni nu știau cine mai e și rusoaica asta, prietenă bună cu mama.

Sunt alții care vorbesc cu mașina. Intră dimineața în ea și o întreabă dacă a dormit bine, dacă i-a plăcut cafeaua, dacă s-a spălat pe dinți. Apoi mângâie bordul, scot batista din buzunar și șterg o pată invizibilă de pe volan. De abia apoi ziua poate să înceapă.

Una din cele mai amuzante povești am auzit-o pe tema asta a venit de la o femeie trecută de vârsta a doua. Ea spunea că toată viața nu a plecat nicăieri duminică dimineața cu mașina familiei și asta pentru că era ziua în care soțul spăla mașina. Niciodată, dar niciodată nu a trecut o dimineață de duminică fără ca acesta să nu îi facă atent toaleta automobilului.

Sunt curioasă ce relație aveți voi cu mașina sau dacă ați auzit astfel de povești despre oameni și mașinile lor.

(foto)

 

 

 

 

Facebook Comments

Ne este frică de mai bine, nu de mai rău

Este suficient să ne uităm în jur, să ne uităm în oglindă și ajungem destul de ușor la concluzia că multora dintre noi ne este cel mai frică de o schimbare în bine. O idee…

Salut, sunt Andra!

Salut, sunt Andra și în urmă cu doar câteva luni mă credeam tare isteață. Aveam impresia că știu despre durere, despre familie, despre loialitate, despre prietenie, despre recunoștință, despre pierdere, despre uitare, despre drepturi, despre…

2 comments

    Mie imi place sa cred ca sunt doar moderat atasata de masina mea. :) I-am dat nume: Margot! Dar eu dau nume tuturor obiectelor pe care le folosesc des si imi sunt indispensabile… De exemplu, pe laptopul meu il cheama Happy. Pe precedentul il chema Aussie. Mobilul meu e Miss Kia… Imi place sa le personalizez, mi se pare ca e prea trist ca ceva care face parte asa mult din viata mea sa fie atat de… fad. :p

    Imi place cum se numeste laptopul tau, Laura!:p Si mi se pare tare simpatica ideea sa personalizezi lucrurile pe care le folosesti zi de zi. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[+] kaskus emoticons nartzco