Exclusiv! Cum poți să faci o relație să dureze 7 ani!

Fotor0622112139Dragii babei,

Iată că vine acea perioadă în viață când ajungi la maturitatea necesară de a da sfaturi despre o relație de dragoste!

Presupun că, după  o relație de 7 ani cu același “significant other”,  ți se arogă anumite drepturi, cum ar fi: poți să îi înveți pe ceilalți ce să facă cu relațiile lor, poți să îți iei licența de guru al relațiilor și să tai în carne vie cu gândul și vorba în relațiile altora.

Să fim serioși, ar trebui să existe chiar un grup exclusivist pentru astfel de temerari, dar cum am pornit cu gândul de a vă împărtăși marele secret al durabilității în amor, nu o să vă țin mult pe jar și o să vă zic care este acela:

Secretul este…că habar n-am! Și cine zice că are habar, presupun că minte sau se află în vreo gravă eroare. Dar, dacă aș fi nevoită sau torturată în temnițele Inciziției să apelez la  diploma de absolvire a celor 7 ani și ar trebui să spun musai care e secretul din punctul meu de vedere, atunci acesta ar fi… să nu ai secrete!

Și la anul de vom mai fi (împreună), alte secrete nu vă voi împărtăși!

La mulți ani!  😉

Facebook Comments

Totul este relativ. Cu o excepție.

Există tragedii care trec dincolo de puterea cuvintelor. Există vremuri când vorbitul, scrisul, judecatul, devin inutile dacă nu sunt însoțite de acțiuni concrete. Există situații de viață și de moarte când exprimarea opiniilor tale valorează…

Punct. Și de la capăt!

Iată o expresie pe care nu o folosesc foarte des, pentru că sunt genul de persoană care “prinde rădăcini”! Sunt o persoană căreia îi place să rămână loială lucrurilor sau oamenilor în care crede. Uneori,…

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[+] kaskus emoticons nartzco