eJobs lovește din nou!

Mai țineți minte anunțul aberant și neverificat pe care eJobs l-a publicat cu ceva timp în urmă, iar eu l-am preluat și discutat aici pe blog? Ei, bine, eJobs lovește din nou, de data aceasta în secretare, cu precădere în cele care își doresc o relație discretă.

Ia uitați-vă voi la permalink-ul paginii, adică acolo unde este scrisă adresa!

Dați click pe poza ca să o măriți. Anunțul apare aici.

 

Și uitați ce minunat arată anunțul distribuit pe Facebook!

 

Chiar nu verifică nimeni anunțurile astea? Dacă nu din curiozitate, măcar din obligație, pentru că există niște legi împotriva discriminării de orice fel. Nu vreau să fiu exagerată, însă este posibil ca mâine-poimâine să ne trezim cu anunțuri de la pedofili care “recrutează”?

La articolul cu negrișorii (pe care îl găsiți dând click aici), în afară de CEO-ul companiei care a postat anunțul, site-ul eJobs nu s-a sesizat în niciun fel, dar mă gândeam că, după ce au modificat anunțul în cauză, o să fie mai precauți pe viitor. Precauți nu sunt, dar văd că cer discreție…de la secretare!

Ce părere aveți?

 

Facebook Comments

Indiferența nu doare

Multe din articolele pe care le-am scris aici au fost, într-un fel, un drept la replică pentru multe situații pe care le-am trăit sau mulți oameni pe care i-am întâlnit. Oarecum, era în firescul meu…

Din zona derogării, în Triunghiul Bermudelor

Fiecare dintre noi avem un stil, un mod anume de a fi, de a ne raporta la noi înșine și la ceilalți. Inevitabil, de-a lungul vieții, intrăm în contact cu tot felul de oameni, de…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[+] kaskus emoticons nartzco