Dilema unor relaţii

De ce nu pot găsi oamenii un echilibru între relațiile din viața lor? De ce mulți aleg să se baricadeze într-o relație de iubire, chiar minunată fiind, și uită de prieteni sau de familie? Nu ar trebui ca toate tipurile de relații să existe în viața noastră și să ne împlinească? Evident, există și priorități în viață, însă poate să fie asta o scuză să nu îți mai faci timp de persoanele care au contat până atunci?

Sunt oameni care intră într-o relație și uită de restul lumii. Să fie din cauza lor, că așa aleg, sau din cauza iubiților/iubitelor? Și dacă aceștia sunt de vină, nu apare niciun semn de întrebare asupra unui om care te ține departe de toți cei dragi? unii permit ca alții să le controleze relațiile, viața?

Eu nu pot să cred în scuze de genul că: “iubirea e prea mare,” “totul e așa frumos că nu mai am nevoie de nimic”, “îl/o iubesc prea mult ca să îl supăr întâlnindu-mă cu prietenii mei sau cu familia mea”. Ce să înțeleg din asta? Că nu își iubesc și prietenii sau familia?

Probabil că am eu o o unitate prea dură de a măsura lucrurile, dar mie mi se pare inacceptabil să uiți de prieteni când intri într-o relație, indiferent de situație sau de circumstanțe.

(foto)

 

 

Facebook Comments

Ne este frică de mai bine, nu de mai rău

Este suficient să ne uităm în jur, să ne uităm în oglindă și ajungem destul de ușor la concluzia că multora dintre noi ne este cel mai frică de o schimbare în bine. O idee…

Salut, sunt Andra!

Salut, sunt Andra și în urmă cu doar câteva luni mă credeam tare isteață. Aveam impresia că știu despre durere, despre familie, despre loialitate, despre prietenie, despre recunoștință, despre pierdere, despre uitare, despre drepturi, despre…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[+] kaskus emoticons nartzco