Despre Andra

Mulțumesc că ai intrat pe andra-silivestru.ro!

Eu sunt Andra Silivestru, 30 de ani, ochi căprui, pasionată de online, căsătorită recent și posesoare de pisică persană pe nume Missy.

În 2008, am terminat Facultatea de Litere în cadrul Universității din București, secția română – italiană. Despre  specializarea la secția italiana pot să vă spun că a fost o experiență atât de aparte, încât singurele sunete ale limbii italiene pe care pot să le tolerez sunt cele din Operă.

În 2011. am terminat Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA. Aici, am descoperit eu că există viață și în studenție, am cunoscut mulți oameni interesați și am făcut foarte multă muncă de voluntariat.

Tot în 2011, am început să urc articole pe acest blog, să scriu despre tot ce mă inspiră și cred că ar trebui să împărtășesc cu ceilalți. Datorită acestui blog am cunoscut oameni pe care probabil nu i-aș fi întâlnit niciodată altfel, iar acest lucru m-a determinat să scriu în continuare.

Până în prezent, am lucrat ca editor online în diverse domenii (cultură, retail & FMCG, medicină) și sunt, în continuare, dornică de a aprofunda, dar și de a experimenta.

Te mai aștept și sper ca, la un moment dat, voi afla și eu mai multe detalii despre tine! 🙂

Facebook Comments

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[+] kaskus emoticons nartzco