Cursa de 8 ani

Fotor0621202543Mai demult, am citit un articol pe un blog, unde autoarea, încă foarte tânără, era relaxată atunci când mărturisea că s-a obișnuit cu gândul că partenerul ei nu este Făt-Frumos pe care l-a așteptat, că viața i-a pus suficient la încercare, încât este convinsă că e normal să își scoată visele din cap și să se mulțumească cu ceea ce are.

Nu știu cum sunt alții, dar eu cred că o relație trebuie să se îmbunătățească odată cu trecerea timpului, cel puțin mie așa mi s-a întâmplat și, în niciun caz, nu mi se pare acceptabil să te mulțumești cu cineva, cu oricine, mai ales când meriți și poți avea totul. O relație este un cal de cursă lungă; o relație este o luptă continuă; nimic care pare perfect nu pică din cer, iar oamenii care îi invidiază pe cei care sunt împreună de foarte mulți ani, nu au avut disponibilitatea să treacă și peste greul inerent care apare în orice cuplu, iar acest lucru, cred eu, nu prea îți dă dreptul să te plângi.

Astăzi, se împlinesc 8 ani de când sunt într-o relație cu aceeași persoană, o persoană care nu mi-a dat niciodată impresia că ar trebui să stagnăm în vreun fel, din contră, m-a determinat să îmi întrec întotdeauna limitele, prin exemplul său personal.

Imaginea de mai jos este, pentru unii, o glumă. Pentru mine este o realitate și, chiar dacă viața nu m-a plasat întotdeauna sub  o stea norocoasă,  un lucru știu sigur: iubitul meu este trimis de Sus!

To be continued…

bubus

Facebook Comments

Totul este relativ. Cu o excepție.

Există tragedii care trec dincolo de puterea cuvintelor. Există vremuri când vorbitul, scrisul, judecatul, devin inutile dacă nu sunt însoțite de acțiuni concrete. Există situații de viață și de moarte când exprimarea opiniilor tale valorează…

Punct. Și de la capăt!

Iată o expresie pe care nu o folosesc foarte des, pentru că sunt genul de persoană care “prinde rădăcini”! Sunt o persoană căreia îi place să rămână loială lucrurilor sau oamenilor în care crede. Uneori,…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[+] kaskus emoticons nartzco