Cele mai neinspirate costume de Halloween

Mai e puțin și se face aproape o săptămână de la Halloween, sărbătoare care a avut multiple manifestări și pe la noi, lucru care nu mă deranjează, consider că pe lume și în țara asta sunt lucruri mai importante de dezbătut și de revoltat decât vreo două două-trei sărbători importate care se lasă cu niscavai cadouri sau bomboane. Așadar, a fost Halloween, iar ecourile acestei sărbători se regăsesc și în acest moment pe internet, în special pe rețelele de socializare, prin multitudinea de fotografii.

Cu această ocazie am citit două articole despre cele mai neinspirate costume…și folosesc cuvântul neinspirat pentru deoarece “cretinoid” este un cuvânt poate prea dur pentru unii. Așadar, cele mai inexplicabile alegeri de costume:

1. O fătucă, pe numele ei Alicia Ann Lynch, de loc din SUA, a vrut să facă și ea o glumă și s-a costumat într-o victimă a atentatului cu bombă de la maratonul din Boston, un incident extrem de nefericit care a avut loc doar cu câteva luni în urmă. După ce s-a pozat și s-a dat pe toate rețelele sociale, niște mulți oameni s-au simțit într-un mod bizar și neașteptat jigniți și au început să o amenințe cu moartea. Tipa a vrut să fie originală și iată că a reușit!

boston

2. Jessica Brown, tot din țara tuturor posibilităților, și-a costumat fiul într-un membru Ku Klux Klan – o organizație rasistă extremistă. După ce vecinii, poate unii dintre ei cu strămoșii victime ale acestei organizații, s-au revoltat, femeia a găsit scuza perfectă. Nu, nu a declarat că a uitat să își ia medicamentele de calmare înainte să croiască frumosul costum, ci a susținut că nu a făcut mare lucru, că la ei în familie e o tradiție.  Bănuiesc că o tradiție în sensul că duminica toată familia își pune glugi pe cap și savurează curcanul umplut.

klu

Sunt sigură că aceste cazuri nu sunt izolate, însă pun pariu că sunt printre cele mai tâmpite idei de costume pe care cineva putea să le aibă vreodată. Așa-i?

Surse: 12

Facebook Comments

Tonul face muzica

Există oameni care și-au luat asupra lor sarcina de a comunica. Acum, dacă eu comunic aici, pe blog, poate vreți să mă citiți, poate nu, rămâne la alegerea fiecăruia;  însă dacă cineva, un om de…

Primiți colindători?

Probabil este destul de atipic, însă eu nu am fost la colindat atunci când eram mică, pentru că îmi era rușine. Mai mult, eram îngrozită de obiceiul de a colinda cu capra, nu cred că…

3 comments

    Lasand la o parte glumele, nu incearca nimeni sa sperie pe toti cei din jur cu propria fata, gen chipul unora care… mint si fura pana ingheata totul din jur.
    E ciudat ca avem si noi ziua sfantului Andrei, care are cam aceasi semnificatie insa nu vad pe nimeni costumandu-se sa fie de vina faptul ca lumea merge pe baza instinctului de turma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[+] kaskus emoticons nartzco