Ce-și doresc bărbații

Domnii de la Organizația Bărbaților din România – Bergenbier au făcut un studiu prin rândul a 1981 de bărbaţi cu vârsta peste 18 ani, din mediul urban, pentru a afla care sunt locurile de muncă ideale pentru aceștia. Care au fost rezultatele? Unul din 2 bărbați crede că a fi director general este locul de muncă ideal. Pe locul 2 este apreciat jobul de analist al calității berii (eu credeam că postul ăsta este doar o găselniță a reclamelor la bere, dar văd că există și este apreciat chiar), pe locul 3 jobul de tester de jocuri pe calculator, iar pe locul 4 jobul de trainer de fotomodele.

De asemenea, întrebați care sunt invențiile care le fac viața mai frumoasă, bărbații au răspuns: fotbalul, mașinile sport, telefonul mobil, jocurile video şi… topless-ul la piscină!

Am citit rezultatele studiului și nu am putut să nu mă întreb, cum dom’le așa? Nu mai vrea nimeni să mai ridice un pod la Cernavodă, nu mai vrea nimeni să mai inventeze un vaccin care să eradicheze vreo boală a secolului? Niciun bărbat nu mai visează să facă un pas mic pentru om, un salt uriaș pentru omenire? Ce s-a întâmplat, dom’le, cu dorința bărbaților din țara asta de a reîntregi România dodoloață?

O tempora, o mores!

(sursă)

 

Facebook Comments

Ne este frică de mai bine, nu de mai rău

Este suficient să ne uităm în jur, să ne uităm în oglindă și ajungem destul de ușor la concluzia că multora dintre noi ne este cel mai frică de o schimbare în bine. O idee…

Salut, sunt Andra!

Salut, sunt Andra și în urmă cu doar câteva luni mă credeam tare isteață. Aveam impresia că știu despre durere, despre familie, despre loialitate, despre prietenie, despre recunoștință, despre pierdere, despre uitare, despre drepturi, despre…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[+] kaskus emoticons nartzco