Antidotul

medium_120878924E adevărat că majoritatea dintre noi încercăm, pe cât se poate, să evităm proștii, pentru că aceștia, în universul lor limitat, pot face foarte mult rău, însă mult mai periculoși decât cei săraci cu duhul sunt nesimțiții.

Dacă pentru proști am dezvoltat o oarecare toleranță, iar atunci când îmi apar în cale nu pot decât să îi compătimesc și să sper că nu le curge salivă în colțul gurii, nesimțiții sunt o categorie care mă surprinde încă în fiecare zi.

Știu la ce vă gândiți, vă gândiți că de cele mai multe ori unii au la purtător doza optimă de prostie combinată cu nesimțire. Aici intervine însă și problema mea de a face față indivizilor de acest gen. Am pierdut, în acest sens, speranța, dar nu o declar nulă, cumva, cândva vom găsi antidotul.

Nu-i așa?

Facebook Comments

Nu sunt “iubibilă”

M-am născut într-o vineri, pe 28 februarie 1986, la ora 14:45. De atunci, a pornit povestea vieții mele și devenirea mea ca om. Am fost un copil cuminte, ascultător și bun la învățătură. M-am născut…

Adevărul

Adevărul e că, în ultimul an, am tăiat în carne vie – în alții și, mai ales, în mine. Adevărul e că am luat fiecare bucățică din ființa mea și am înfierat-o fără șovăială. Adevărul…

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[+] kaskus emoticons nartzco